Ingyenes szállítás 30000 Ft feletti rendeléseknél.

Adidas HB Spezial teremcipő férfi M18444 41 1/3

Új
Márka :
Adidas
38990 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 38990 Ft


41 1/3
42
42 2/3
43 1/3
44
Mérettáblázat

A termék a következő raktárakban található

MT - Mátészalka, Alkotmány út 35-37 :
1 darab
Mennyiség

  • Kérj tőlünk árajánlatot csapatodnak!
  • Ez a termék SZÉP kártyával is megvásárolható! SZÉP kártyás vásárlás esetén a terméket 2-3 napig tudjuk tartani!
  • A SZÉP kártyás utalás menetéről, válasz emailben tájékoztatjuk.
  • Akár ingyenes szállítás
  • Online fizetési lehetőség
  • Rendeléseddel kapcsolatban erre az e-mailre írj (mérethiba, csere, lemondás): szizorendeles@gmail.com
  • Hívj minket hétköznap reggel 9:00 órától délután 17:00-ig tel: +36707793049

Leírás

Adidas HB Spezial teremcipő férfi M18444 41 1/3

Az Adidas Handball Spezial M M18444 cipő egy klasszikus modell, amely feleleveníti a sporthagyományok szellemét, ötvözi a vintage stílust a modern technológiai megoldásokkal. Az adidas kollekcióból ezek a kék cipők a kézilabda szerelmeseinek készültek, de azoknak is, akik divatos akcentust keresnek mindennapi ruhatárukba.

Ennek a modellnek a jellegzetessége az adiPRENE+ technológia, amelyet a talpban alkalmaznak, egyedülálló párnázást kínálva. A láb talajhoz érésekor keletkező energia hatékonyan felszívódik, majd további erővé alakul át a következő felszálláshoz, így ezek a cipők ideális választássá teszik a pályán lévő dinamikus játékosok számára.

A klasszikusokra hivatkozva az adidas Handball Spezial M cipők nem nélkülözhetik a márkára jellemző három csíkot az oldalán. Kiegészítik az ikonikus megjelenést, amely tökéletesen illeszkedik az aktuális retro trendekhez.

A lábközépben elhelyezett Torsion rendszer biztosítja a láb szükséges stabilizálását. Ez növeli a mozgások feletti kontrollt és jelentősen csökkenti a sérülések kockázatát. Ez jelentős támogatást jelent azoknak a sportolóknak, akiknek optimális egyensúlyra van szükségük lábbelijükből intenzív játék közben.

A nyomokat nem hagyó gumiból készült külső talp úgy van kialakítva, hogy a sportpadlóhoz alkalmazkodjon anélkül, hogy nyomot hagyna. Kiváló tapadást is biztosít, ami rendkívül fontos a gyors, gyakran hirtelen futási irányváltást igénylő sportágakban.

A használat kényelmét a hímzett SPEZIAL felirat és a kivehető, kontúros talpbetét is hangsúlyozza, amely lehetővé teszi, hogy a cipőt a használó egyéni igényeihez igazítsa.

A dizájn szempontjából ezek az adidas Handball Spezial M kézilabdacipők kék színben tűnnek ki, elegáns fehér és barna árnyalatokkal kombinálva. Kiváló minőségű természetes bőrből (velúr) készültek, szintetikus bőrrel kombinálva, ami tartósságot és viselési kényelmet biztosít.

A cipők alacsony konfigurációban kaphatók, hagyományos fűzővel, ami tökéletes illeszkedést tesz lehetővé a lábfejhez. A cipő belseje textil anyaggal van bélelve, amely biztosítja a légáteresztő képességet és további kényelemérzetet.

A férfiakat szem előtt tartva készült Adidas cipők profik és amatőrök kézilabdázói számára egyaránt alkalmasak, valamint mindenki számára, aki értékeli a klasszikus stílus és a sportosság kombinációját. Az Adidas Handball Spezial M cipők minőségüknek és funkcionalitásuknak köszönhetően nemcsak sportcipők, hanem a városi életstílus elemei is

EAN Code:
4054075208690
Cikkszám:
M18444
Értékelések
0
0 Értékelések

Vélemények és értékelések hozzáadása

Ahhoz, hogy értékelést írhasson, be kell jelentkeznie.

Már van fiókja?

Saját fiók

Értékelések

Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Hasonló termékek

Navigációs előzményeim

Ajánlatkérés listája
0
Ez a weboldal cookie-kat használ. Elfogadom vagy Nem fogadom el.