Ingyenes szállítás 30000 Ft feletti rendeléseknél.

Puma Ultra Grip 1 Hybrid Pro kapuskesztyű 041786 04 8,5

-40 %
Márka :
Puma
23990 Ft39990 Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 23990 Ft


8,5
8
9,5
10
Ez a termék jelenleg nem elérhető, kérj ajánlatot!
Mennyiség

  • Kérj tőlünk árajánlatot csapatodnak!
  • Ez a termék SZÉP kártyával is megvásárolható! SZÉP kártyás vásárlás esetén a terméket 2-3 napig tudjuk tartani!
  • A SZÉP kártyás utalás menetéről, válasz emailben tájékoztatjuk.
  • Akár ingyenes szállítás
  • Online fizetési lehetőség
  • Rendeléseddel kapcsolatban erre az e-mailre írj (mérethiba, csere, lemondás): szizorendeles@gmail.com
  • Hívj minket hétköznap reggel 9:00 órától délután 17:00-ig tel: +36707793049

Címkék:
puma sale
Leírás

Puma Ultra Grip 1 Hybrid Pro kapuskesztyű 041786 04 8,5

Puma Ultra Grip 1 Hybrid Pro Cat Logo Férfi kapuskesztyű, egy csúcskategóriás kapuskesztyű, amelyet arra terveztek, hogy kivételes fogást, irányítást és kényelmet biztosítson az elit kapusok számára.


Főbb jellemzők:

Hibrid vágás gördített ujjakkal: Az Ultra Grip 1 Hybrid Pro kesztyűk hibrid szabású, gördített ujjakkal, tökéletes elegyét kínálva a szoros illeszkedésnek és a kiváló labdaérintkezésnek. A gördített ujjú kialakítás javítja a labdafogást és az irányíthatóságot, így a kapusok magabiztosan kezelhetik a lövéseket és a keresztrúgásokat.

4 mm-es Pro Latex tenyér: A 4 mm-es Pro Latex tenyérrel felszerelt kesztyűk kiváló fogást és ütéselnyelést biztosítanak. A prémium latex anyag erős tartást biztosít a labdán különféle időjárási körülmények között, és magabiztosságot ad a kapusoknak a döntő védésekhez.

Cat Logo Design: A kesztyű hátoldalán az ikonikus Puma Cat logó látható, amely a márka minőség, innováció és teljesítmény iránti elkötelezettségét szimbolizálja. A Cat Logó a kiválóság jele, amelyben a profi kapusok világszerte megbíznak.

FlexTech Backhand: A Puma FlexTech Backhand technológiája rugalmas és adaptív illeszkedést biztosít, lehetővé téve a kéz természetes mozgását és növeli a kényelmet játék közben.

AirZone szellőzés: A kesztyűn stratégiailag elhelyezett AirZone panelek elősegítik a légáramlást és a légáteresztést, megakadályozva a túlzott hő és izzadság felhalmozódását. Ez a funkció hűvösen és kényelmesen tartja a kapus kezét, még intenzív mérkőzések közben is.

Dombornyomott latex ütési zóna: A kesztyű hátoldalán dombornyomott latex ütési zóna található, amely extra védelmet és támogatást nyújt az erőteljes ütésekhez és hézagokhoz.

Meghosszabbított csuklózár: A kesztyű meghosszabbított csuklózárral és elasztikus pánttal rendelkezik, amely biztonságos és személyre szabott illeszkedést biztosít. A csuklózár megakadályozza a kesztyű elcsúszását, és további stabilitást biztosít a kihívásokkal teli mentések során.

EAN Code:
4064536406862
Cikkszám:
041786 04
Értékelések
0
0 Értékelések

Vélemények és értékelések hozzáadása

Ahhoz, hogy értékelést írhasson, be kell jelentkeznie.

Már van fiókja?

Saját fiók

Értékelések

Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Hasonló termékek

Navigációs előzményeim

Ajánlatkérés listája
0
Ez a weboldal cookie-kat használ. Elfogadom vagy Nem fogadom el.